zondag, 30. januari 2011 - 22:44

Politie start onderzoek na overlijden man

Dokkum

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een onderzoek opgestart na het aantreffen van het lichaam van een 21-jarige man uit Dokkum. De man was met twee vrienden, een 32-jarige man en een 34-jarige man beide uit Dokkum, een avondje wezen stappen in Leeuwarden.

Terug in Dokkum parkeerden zij op de Klaverstraat de auto waarna de 21-jarige in de auto bleef zitten te slapen en de vrienden naar binnen gingen. Toen zij rond 03.00 uur poolshoogte kwamen nemen merkten zij dat de man niet meer reageerde. Daarop werd de ambulance gewaarschuwd. Nog voordat deze er was reden de mannen in de betreffende auto met de 21-jarige met spoed naar het ziekenhuis voor hulp. Uiteindelijk kwam daar vast te staan dat de 21-jarige was overleden.

In verband met de dood van deze man zijn de 32-jarige man en de 34-jarige man voor verhoor ingesloten. Onderzocht wordt wat hun betrokkenheid is. Omdat de doodsoorzaak van Dokkumer niet bekend is, is een onderzoek opgestart. Het lichaam van de 21-jarige is voor onderzoek inbeslaggenomen. Ook wordt er gesproken met getuigen en andere betrokkenen. De betreffende auto is voor nader sporenonderzoek inbeslaggenomen.
Provincie:
Tag(s):