vrijdag, 7. oktober 2011 - 14:14

Politie start onderzoek na vondst dode man in Steenbergen

Steenbergen

De recherche heeft vrijdagochtend een 63-jarige en een 33-jarige man uit Steenbergen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood, donderdagmorgen 6 oktober, van een 24-jarige man uit Steenbergen. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Donderdagmorgen werd rond 03.30 uur na een melding door de politie een 24-jarige man uit Steenbergen zwaar gewond aangetroffen in een woning aan de Kruitweg. Kort daarna overleed de man, levensreddende inspanningen van agenten en ambulancepersoneel ten spijt. Het huis is van een alleenwonende vrouw.

Gelet op de aangetroffen sporen is het slachtoffer van buiten af door het raam naar binnen geraakt. De omstandigheden waaronder dit gebeurd is, vormen een belangrijk onderdeel van het rechercheonderzoek. Daarvoor zijn twaalf rechercheurs vrijgemaakt.

Uit het tot op heden ingestelde onderzoek is de verdenking van betrokkenheid bij het incident naar voren gekomen tegen een 63-jarige man en zijn 33-jarige zoon. Zij zijn vrijdagochtend aangehouden. De politie heeft in hun woning onder leiding van de rechter-commissaris een doorzoeking ingesteld.

Vrijdag wordt sectie verricht op het stoffelijk overschot.
Provincie:
Tag(s):