woensdag, 23. november 2011 - 15:07

Politie stelt onderzoek in naar dode man in Enschedese flat

Enschede

Het Team Grootschalige Opsporing onder de naam ‘Aldo’ doet onderzoek naar de onnatuurlijke dood van een man die is aangetroffen in een flat aan de Oostveenweg in Enschede. 'We gaan uit van een misdrijf', meldt de politie woensdag.

Op dinsdag 22 november iets voor 17.00 uur kwam er een melding bij de politie Twente binnen dat er een flatgebouw aan de Oostveenweg mogelijk een dood persoon zou zijn aangetroffen.

De gealarmeerde politieagenten troffen in het flatgebouw inderdaad een levenloos lichaam van een nog onbekende man aan. De identiteit van deze man is tot op heden nog niet bekend of officieel bevestigd.

Woensdag wordt daar, evenals naar de doodsoorzaak, nader onderzoek naar gedaan. Op het lichaam van de dode man wordt daarom a.s. vrijdag sectie verricht door het Nederlands Forensisch Instituut.

Rechercheurs gaan woensdag ook verder met het buurtonderzoek in de omgeving Oostveenweg in Enschede. De woning waarin een hennepkwekerij werd aangetroffen wordt nader onderzocht. Dit onderzoek kan enkele dagen duren en daarom zal de woning bewaakt worden.
Provincie:
Tag(s):