zondag, 18. december 2011 - 11:01

Politie verijdelt mogelijke overval op woning in Roosendaal

Roosendaal

De politie heeft zaterdagavond een mogelijke overval op een woning aan de Aelbert Cuypstraat in Roosendaal verijdeld. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Twee jongens, van 14 en 18 jaar, beiden uit Roosendaal, die verdacht worden van betrokkenheid, zijn aangehouden. Ze zijn ingesloten in een politiecel voor nader onderzoek.

Verdacht
Rond 22.15 uur meldde een bewoner van een woning aan de Aelbert Cuypstraat dat twee mannen zich verdacht ophielden bij zijn woning. Het tweetal belde aan en klopte op de ramen. De bewoner vertrouwde het niet en meldde dit bij de politie.

Agenten die belast waren met het donkere dagen offensief spoedden zich richting de locatie en troffen in de Burgemeester Freijterslaan twee jongens op de fiets aan. Het tweetal voldeed aan het eerder opgegeven signalement.

Masker en kapmes
Tijdens de controle die volgde vonden de agenten onder andere een masker en wapens, waaronder een kapmes in hun bezittingen. Op het bureau verklaarde één van de verdachten de bewoners te hebben willen overvallen.
Provincie:
Tag(s):