vrijdag, 11. november 2011 - 14:27

Politie zoekt getuige van bedreiging meisje

Landgraaf

De politie is op zoek naar een vrouw die woensdagochtend tussenbeide kwam toen een onbekende man een jong meisje bedreigde in Landgraaf.


Afgelopen twee dagen heeft een man 's morgens rond acht uur in de omgeving van de Dr. Calsstraat meisjes op weg naar school aangesproken en bedreigd. Woensdag sprak hij een scholiere (13) aan, die rond 07.50 uur bij het grasveld Schwarzemiggerweg/Wentholtstraat op een vriendinnetje stond te wachten. Een onbekende vrouw vroeg wat er aan de hand was en sprak de man erop aan. De scholieren vervolgden hun weg naar school en weten niet wie deze vrouw is. 
De politie heeft een onderzoek opgestart en wil graag met deze vrouw in contact komen. Mogelijk heeft zij meer informatie over de onbekende man of kent hem. Het gaat om een vrouw met kort blond/bruin haar. 


Het signalement van de man is:
Blanke man met een normaal postuur. Hij had donker stekeltjes haar, een ongeschoren uiterlijk en op zijn rechterwang een moedervlek. Hij is ca. 1.85 meter. Hij droeg een zwarte broek en een donkere jas. Waarschijnlijk verplaatst hij zich op een grijze herenfiets. 

Provincie:
Tag(s):