maandag, 5. september 2011 - 18:20

Politie zoekt getuigen aanrijding kind in Schinveld

Schinveld

In Schinveld is maandagmiddag een 10-jarige jongen aangereden op de Groesweg. Het slachtoffertje hield aan de valpartij een kapotte tand, diverse schaafwonden en een beschadigde fiets over. De veroorzaker van het ongeval is doorgereden.

De jongen fietste met een vriendje naar huis. Op het moment dat hij naar beneden fietste kwam een zwarte, waarschijnlijk pick-up, wagen hen tegemoet. De automobilist reed tegen de fietser aan die hierdoor viel. Op het moment dat dit gebeurde bleef een automobilist in een rode auto stilstaan. Deze heeft de aanrijding vermoedelijk gezien. De bestuurder van de zwarte auto heeft de mogelijke getuige aangesproken en gewaarschuwd dit niet door te vertellen aan de politie.

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Bent u de bestuurder van de rode auto of weet u wie dat is? Heeft u misschien ergens een zwarte pick-up wagen gezien die lichte schade heeft aan het linker portier? Heeft u de aanrijding gezien? Bel dan met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 - 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000 (gratis).
Provincie:
Tag(s):