zaterdag, 17. december 2011 - 15:47

Politie zoekt getuigen aanrijding tussen19-jarige man en trein

Politie Hollands Midden is op zoek naar getuigen van een ongeval dat plaatsvond op zaterdagochtend 17 december waarbij een 19-jarige man uit Voorburg werd aangereden door een trein.

De man raakte hierbij zwaar gewond. Het ongeval vond plaats langs het spoor tussen station Voorhout en de Piet Gijzenbrug. Vermoedelijk is het ongeval rond 08.00 uur gebeurd.

De politie ontving rond 08.40 uur een melding dat er langs het spoor een man in de berm lag. Vanuit de trein was de man door personeel gezien en de trein maakte toen een noodstop. De man was gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte een onderzoek om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Zij weet inmiddels dat de man tussen 06.00 uur en 06.30 uur vanaf de Breestraat in Leiden op de fiets is vertrokken om naar station Leiden Centraal te gaan. Vanaf daar zou hij de trein naar Voorburg nemen. Het is nog onduidelijk hoe de man uiteindelijk is terechtgekomen langs het spoor in Voorhout. De politie vraagt getuigen die de man die ochtend tussen 06.00 uur en 08.00 uur mogelijk gezien hebben in de buurt van het spoor of getuige zijn geweest van de aanrijding met de trein, contact op te nemen via 0900-8844. De politie zet haar onderzoek voort.
Provincie:
Tag(s):