vrijdag, 11. februari 2011 - 11:17

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Groningen

Groningen

De politie zoekt getuigen van een mishandeling die maandag 7 februari jl. omstreeks 18.50 uur plaats vond op de Eikenlaan. Een 22-jarige man uit Groningen werd belaagd door drie jongens toen hij op de Eikenlaan de Albert Heijn uitliep.

Uit het niets ontstond een woordenwisseling, waarna een van de jongens vroeg of hij klappen wilde. De Stadjer ging er vandoor en fietste richting de Kastanjelaan. Het drietal ging echter achter het slachtoffer aan. Zijn ketting vloog van de fiets af, waardoor de jongens hem te pakken kregen. Hij werd geschopt. De Stadjer belde 112 en terwijl hij de meldkamer van de politie aan de telefoon had, werd hij meerdere keren geslagen. De jongens renden toen richting de Albert Heijn. Ze kwamen echter na circa twee minuten weer terug en deelden hem nogmaals een klap uit.

Signalementen

Agenten deden direct onderzoek in de omgeving. Maar dat leverde helaas geen verdachten op. De Groninger wist wel de volgende signalementen door te geven.

Dader 1: blanke jongen, circa 15 jaar oud en 1.75 m lang, met kort blond haar (korte stekels met aan de zijkanten en achterkant opgeschoren met een motief erin). Hij heeft een dun postuur en hij droeg een zwarte jas.

Dader 2: blanke jongen, circa 1.95 m lang, dun postuur en zwart halflang haar met kleine krullen. Hij droeg een blauwe jas en een zwarte pet.

Dader 3: getinte jongen met kort zwart haar, circa 1.75 m lang en een gezet postuur. Hij droeg een grijs vest met capuchon en witte sportschoenen.

Getuigen

Mensen die meer weten over deze mishandeling of informatie hebben over de verdachten, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):