woensdag, 16. februari 2011 - 20:49

Politie zoekt getuigen van overval op woning in Den Haag

Den Haag

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een woning aan de Henriette van Soelenlaan. Woensdagochtend 16 februari om 12.20 uur belde een 'postbezorger' bij de woning van een 36-jarige Hagenaar aan. De man had een pakketje in zijn handen en droeg een TNT-jas. Toen de man nietsvermoedend opendeed, overvielen enkele mannen de man.

Zij drongen daarbij de woning van het slachtoffer binnen en wisten daarbij de bewoners te overmeesteren. De daders doorzochten de woning en namen enkele bezittingen van de bewoners mee. Hierna vertrokken zij in onbekende richting.

Van de daders is een beperkt signalement bekend. Zij hebben een donkere huidskleur en zoals gezegd, droeg één van de mannen een TNT-jas.

Bent u getuige geweest van deze overval? Hebt u de mannen voor of na het incident over de Henriette van Soelenlaan zien lopen of wegrijden? Hebt u andere informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):