woensdag, 26. januari 2011 - 20:55

Politie zoekt verdachten geweldsincident Marktplein

Winschoten

De politie is op zoek naar twee jongemannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de belaging van politieagenten in oktober op het Marktplein in Winschoten. Hoewel de politie in december al bekendmaakte dat ze elf jongeren had aangehouden, is het onderzoeksteam nog op zoek naar de twee verdachten. Omdat hun identiteit niet bekend is, worden foto’s van het tweetal geplaatst.

Hoewel de politie in december al bekendmaakte dat ze elf jongeren had aangehouden, is het onderzoeksteam nog op zoek naar de twee verdachten. Omdat hun identiteit niet bekend is, worden foto’s van het tweetal vrij gegeven.

De eerste verdachte is te zien met een lichte spijkerbroek en een rood/zwart gestreept vest. Over het gestreepte vest draagt de jongeman een opvallend jasje in diverse kleuren. De persoon is te zien met een groen jasje. Hij draagt vermoedelijk en blauw nylon rugtasje op zijn rug.

Als mensen de personen herkennen, dan worden ze verzocht contact op te nemen met de politie in Winschoten. Ook als een van de verdachten zichzelf herkent op de beelden, is het verstandig zich op het politiebureau aan de Beertsterweg te melden. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):