woensdag, 2. november 2011 - 22:37

Pool door misdrijf omgekomen in caravan

Den Haag

Een rechercheteam van Politie Haaglanden onderzoekt het overlijden van een 39-jarige man uit Polen. Zijn lichaam werd woensdag 2 november gevonden in een caravan op de Nieboerweg. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Nadat een voorbijganger het lichaam rond 08.00 uur aantrof, startte de politie direct een groot onderzoek. De omgeving werd afgezet, waarna medewerkers van de Forensische Opsporing tot laat in de avond uitgebreid sporenonderzoek deden. Hierbij werd ook een speurhond ingezet. Daarna werd de caravan in zijn geheel overgebracht naar een politieterrein, waar nader onderzoek zal plaatsvinden. Teneinde de doodsoorzaak vast te kunnen stellen, is het lichaam van de man voor sectie overgebracht naar het NFI.

Het onderzoek naar het overlijden van de man wordt gedaan door een Team Grootschalige Opsporing (TGO). Rechercheurs deden dinsdagmiddag buurt- en passantenonderzoek in de omgeving van de Nieboerweg. Mensen die iets verdachts hebben gezien of anderzijds informatie hebben die van belang zou kunnen zijn voor het onderzoek, worden dringend verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):