zaterdag, 9. juli 2011 - 20:43

Poolse man schiet met luchtdrukwapen

Rotterdam

De politie heeft zaterdagmiddag een 29-jarige Poolse man aangehouden voor het schieten met een luchtdrukwapen vanuit een woning aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam.

Zaterdagmiddag kreeg de politie een melding dat twee mannen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp een woning aan de Mijnsherenlaan binnen gingen. De politie ging direct naar de betreffende woning en zag twee mannen die voldeden aan het signalement de woning verlaten.

De twee mannen zijn met behulp van de Bijzondere Techniek Gevaarlijke Verdachten aangehouden. Even later is een derde man die uit de woning kwam, aangehouden. In de portiek van de woning is een luchtdrukwapen aangetroffen. Het Arrestatieteam van de politie Rotterdam-Rijnmond heeft de woning doorzocht. Daarbij zijn geen andere personen of bijzonderheden aangetroffen.

Uit onderzoek bleek één van de mannen vanaf het balkon van de woning met het luchtdrukwapen te hebben geschoten. Vermoedelijk op een aantal bomen. Deze 29-jarige Pool heeft hiervoor een schikking ontvangen. De andere twee mannen zijn na verhoor heengezonden.
Provincie:
Tag(s):