vrijdag, 19. augustus 2011 - 14:22

Popaanzee op het strand

Domburg

Zondag 21 augustus 2011 vindt een strandeditie van Popaanzee plaats op het strand van Noordduine in Domburg.

Het programma is compleet. Enkele namen:

The Fair Ohs komen uit Engeland en doen veel denken aan Vampire Weekend. Er zijn veel verschillende invloeden te horen in de nummers, punk, surf, pop en rock. Deze drie gasten uit London hebben het genre summerpunk uitgevonden en dit komt natuurlijk geweldig tot zijn recht op het strand van Domburg. Zorg dat je erbij bent, want deze band ga je vaker tegenkomen!

Awkward I. Pareltjes van liedjes wellen op uit singer-songwriter Djurre de Haan. Bekend als bassist van Alamo Race Track, maar Djurre werkt onder de naam Awkward i ook al jaren aan zijn eigen muziek. In 2006 speelde hij op De Grote Prijs van Nederland en daarna stoomde hij door naar Eurosonic/Noorderslag. Zijn debuutalbum liet enige tijd op zich wachten, maar de demo was meteen goed voor optredens op gerenommeerde buitenlandse showcases als South By Southwest in Austin, Texas, USA. Met een wisselende groep livemuzikanten brengt Awkward i tedere en onaards intense folknummers, in de stijl van Department of Eagles, Elliot Smith en D.M. Stith.

Capital Sentimental is een viermans formatie uit Zeeland die sinds de zomer van 2007 progressieve psychedelica maakt. In het najaar van 2009 bracht de band het debuutalbum “What The Pope Does In His Sparetime” uit. De albumpresentatie in De Spot in Middelburg was een groot succes en sindsdien treedt de band veel op. Ze stonden bijvoorbeeld op het befaamde Roadburn Festival in 013 te Tilburg. De acid spacerock van de heren behoort tot het beste wat Zeeland op dit moment te bieden heeft (aldus 3voor12 Zeeland).
En DJ Betonnie en DJ Bartcore draaien tussendoor vette-hippe-zomerse-plaatjes!

Entree: gratis
Locatie: Strandpaviljoen Noordduine, Domburg

Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur, maar als het weer het toelaat zal het waarschijnlijk nog lang onrustig blijven op het strand van Domburg.
Provincie:
Tag(s):