dinsdag, 19. juli 2011 - 17:41

Prinses Máxima bezoekt Xnoizz Flevo Festival

Bussloo

Prinses Máxima is donderdag 18 augustus 2011 aanwezig in Bussloo bij de start van de 34e editie van het Xnoizz Flevo Festival op het recreatieterrein Bussloo.

Het Xnoizz Flevo Festival, een meerdaags christelijk muziekfestival, wordt georganiseerd door Youth for Christ (YfC) in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) en de Evangelische Omroep (EO). De Prinses is aanwezig bij de openingsbijeenkomst en woont een workshop over omgaan met geld bij.

De opening van het festival omvat interactieve paneldebatten tussen panelleden en het publiek over geld, de besteding van geld en het geloof. In het programma staat centraal hoe jongeren omgaan met hun geld, schulden en de vraag hoe zij daarbij rekening kunnen houden met de ontwikkeling van met name de lage inkomensgroepen in binnen- en buitenland.

Prinses Máxima bezoekt het Xnoizz Flevo Festival in het kader van haar erevoorzitterschap van CentiQ, Wijzer in geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld. CentiQ, Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën en vertegenwoordigt ruim 40 organisaties die samenwerken om de consument ‘wijzer in geldzaken’ te maken.
Provincie:
Tag(s):