zondag, 2. januari 2011 - 21:32 Update: 08-07-2014 1:01

PSV en FC Eindhoven praten over samenwerking

Eindhoven

(Elfvoetbal) PSV en FC Eindhoven gaan praten over een eventuele samenwerking. De twee clubs uit de lichtstad gaan op 18 januari met elkaar om de tafel om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Bij Eindhoven houdt men er geen rekening mee dat er al tijdens deze winterstop spelers over zullen komen van PSV. "Maar wij zijn benieuwd hoe PSV erin staat voor de volgende periode", aldus Hans Smulders, technisch manager van de eerstedivisionist, tegen het Eindhovens Dagblad. "Wij hebben onze zaakjes goed op orde en willen weten wat hun intenties zijn."

Rochdi Achenteh heeft ondertussen laten weten dat hij deze winterstop wil vertrekken bij Eindhoven. "Niet omdat ik per se weg wil, maar zo ontvangt Eindhoven nog een vergoeding voor mij", aldus de linksback, wiens contract afloopt. Achenteh wil graag naar een subtopper in de Eredivisie, maar er hebben zich nog geen clubs voor hem gemeld.

Eindhoven voert deze week tijdens het trainingskamp in Turkije evaluatiegesprekken met alle spelers. De club hoopt daarin alvast een aanzet te geven tot de contractverlengingen van Jelle de Bock, Ruud van der Rijt, Ivo Rossen, Jens van Son en Rob van Boekel.
Categorie:
Tag(s):