donderdag, 17. november 2011 - 23:58

Rachèl Louise treedt op tijdens tweede voorronde van Spectra

Tijdens de tweede voorronde van Spectra zal Rachèl Louise een optreden verzorgen.

De singer / songwriter , o.a. bekend van 3FM en De wereld draait door, presenteert op 18 november op de thema-avond singer — songwriter haar zangkunsten. Naast het optreden van Rachèl Louise zullen vier beginnende singer/songwriter acts een optreden geven. Zoals gebruikelijk zijn de entreekosten 5 euro en begint de avond rond 20:00. De tweede voorronde van Spectra is rond 00:15 afgelopen. Langs verschillende dorpen in de gemeente Borsele rijdt een gratis bus. Deze bustijden zijn te vinden op www.jongerenraadborsele.nl.

De vier beginnende singer/songwriter acts worden door een jury beoordeeld. Aan het einde van de avond is er een publiekswinnaar en een jurywinnaar. Spectra biedt op deze manier een instap voor beginnende acts om podium ervaring op te doen en om bekender te worden.

Rachèl Louise is een Utrechtse singer/songwriter bekend om haar warme stem. Het instrument waarmee zij het best overweg kan is de piano. …én van haar hits is ‘At The Disco’. Met vier beginnende acts en als special act het optreden van Rachèl Louise belooft deze avond zeer sfeervol te zijn.

Eerst zou op 18 november de dubstep avond zijn, deze thema avond is verschoven naar 3 februari.
Provincie:
Tag(s):