dinsdag, 20. december 2011 - 15:15

Ravage op A59 na zware aanrijding

Oss

Bij een aanrijding op de rijksweg A59 zijn dinsdagmiddag omstreeks 13.40 uur twee mensen gewond geraakt. In totaal waren er drie voertuigen bij betrokken waaronder twee vrachtwagens.

De toedracht van de aanrijding is nog onbekend en wordt onderzocht. Feit is dat er een file stond op de A59 in de richting van Nijmegen. Achter in de file ontstond een aanrijding waarbij een 26-jarige bestuurder uit Moergestel van een vrachtwagen tegen een andere vrachtwagen reed.

Hij raakte daarbij bekneld en moest door de brandweer bevrijdt worden wat enige tijd duurde. Hij is met ernstig letsel aan zijn onderlichaam naar een ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De chauffeur van de andere vrachtwagen uit Spanje raakte niet gewond. Maar een 22-jarige inzittende uit Rosmalen van een bij de aanrijding betrokken personenauto raakte ook gewond en was al eerder naar een ziekenhuis gebracht. Deze auto werd bestuurd door een 57-jarige vrouw uit Velddriel. De snelweg is in de richting van Nijmegen enkele uren geheel afgesloten geweest.
Provincie:
Tag(s):