woensdag, 9. maart 2011 - 13:23

Reanimatie estafette in Elburg

Elburg

De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO afd. Doornspijk-Elburg organiseert op vrijdag 10 juni een reanimatie estafette in Elburg. Doel hiervan in het reanimatie- en eerste hulp onderwijs in de gemeente te promoten tijdens de 12 uur durende estafette.

Iedereen die kan reanimeren mag meedoen. Daarom roept het bestuur van de vereniging alle inwoners van de gemeente die kunnen reanimeren (zoals EHBOers, BHVers, zorgpersoneel etc.) op om zich aan te melden voor de estafette. Er worden groepen gemaakt met reanimatiehulpverleners die samen om beurten 1 uur reanimeren.

Mensen die niet kunnen reanimeren worden uitgenodigd de stand te bezoeken. Zij krijgen uitleg over reanimatietechnieken en worden uiteraard in de gelegenheid gesteld om ook te reanimeren. De estafette wordt gehouden bij de muziektent aan de Beekstraat op vrijdag 10 juni van 09.00 t/m 21.00 uur.

Aanmelden kan via de secretaris van de vereniging, Christian van der Weele. Dit kan via e-mail info@ehbo-elburg.nl of telefonisch 06-44134517
Provincie:
Tag(s):