zondag, 10. april 2011 - 10:48

Rechercheonderzoek na dodelijke val van trap Vlijmen

Vlijmen

Zaterdag aan het begin van de avond kregen de politie, ambulancedienst en de traumahelikopter Lifeliner 3 een melding dat er een persoon van de trap was gevallen in een pand aan de Borredreef in Vlijmen.

Ter plaatse bleek dat het om een Poolse man van 58 jaar ging die van de trap was gevallen. De traumaheli kon op een voetbalveldje vlak voor de deur van het betrokken pand landen.

Man overleden
De man is nadat hij door het ambulancepersoneel op een brancard werd gelegd, uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht door middel van de ambulance. Zondagochtend is de man aan een schedelbreuk en hersenletsel in het ziekenhuis van Tilburg overleden.

Politieonderzoek
Omdat de oorzaak en de precieze situatie niet duidelijk was heeft de politie een onderzoek ingesteld. Hierbij is ook de technische recherche ter plaatse geweest. De straat werd afgezet. Mogelijk is er alcohol in het spel geweest.

Het zou dus gaan om een val gaan van de trap, maar de in het pand aanwezige personen zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):