woensdag, 7. december 2011 - 17:54 Update: 08-07-2014 0:55

Rechter doet maandag uitspraak in kort geding Cruijff vs Ajax

Haarlem

(Elfvoetbal) Na een lange middag is zojuist de zitting gesloten. Johan Cruijff en tien jeugdtrainers stonden tegenover Ajax. Wie de winnaar is? Maandag om 11.00 uur volgt de uitspraak.

Het Kamp Cruijff bracht haar speerpunt als eerste naar voren: de benoeming van Danny Blind, Louis van Gaal en Martin Sturkenboom als directeuren moet ongedaan worden gemaakt. Het Kamp Ten Have bracht daar tegenover dat Cruijff slecht bereikbaar is en zodoende niet is gekend in de benoeming van de directie.

Na een korte schorsing van de zitting gaf de rechter de aanbeveling om op 12 december de Algemene aandeelhoudersvergadering te laten beslissen over de twee kampen. Daarnaast zouden Cruijff, het technisch hart en Van Gaal eens een 'goed gesprek' met elkaar moeten voeren. Zo meende de advocaat van het Kamp Ten Have.

Het Kamp Cruijff was het eens met beide voorgestelde punten, maar het Kamp Ten Have is een andere mening toebedeeld wat betreft de informele beslissing laten aan de Algemene aandeelhoudersvergadering.

Maandagochtend volgt de uitspraak, dan weten we meer. Maandagavond volgt de Algemene aandeelhoudersvergadering, dan wordt er nog veel meer duidelijk.
Categorie:
Tag(s):