zondag, 5. juni 2011 - 13:23

Reuvernaar ernstig gewond bij ongeval in Venlo

Venlo

Een 45-jarige automobilist uit Reuver is zondagochtend rond 5.30 uur ernstig gewond bij een eenzijdig verkeersongeval in Venlo. De man is per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De man reed over de Parallelweg en kwam met zijn linkerwiel in de middenberm. Na een stuurcorrectie kwam hij rechts van de weg in een sloot terecht waarbij hij enkele malen over de kop sloeg met zijn auto voordat deze tot stilstand kwam. De gewaarschuwde traumaheli arriveerde en het team assisteerde het ambulancepersoneel bij het verzorgen van de gewonde man. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Kessel
In Kessel raakten zaterdagmiddag twee personen gewond bij een verkeersongeval op de Rijksweg. Rond 14.00 uur vond er een aanrijding plaats op de kruising Molenstraat met de N273. Een 41-jarige bestuurder uit Kessel verleende geen voorrang aan een 58-jarige vrouw uit Panningen die met haar auto over de Rijksweg reed. De vrouw probeerde uit te wijken maar kon een aanrijding niet voorkomen. De auto tolde en kwam uiteindelijk op de linkerzijkant stil te liggen. De bestuurster en haar 80-jarige passagiere, eveneens uit Panningen, kwamen daarbij bekneld te zitten. De brandweer bevrijdde beide dames uit hun benarde positie. Beide inzittenden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster is voor een nacht ter observatie opgenomen met enkele lichte verwondingen. De bijrijdster is voor langere tijd opgenomen in verband met diverse ernstige verwondingen waaronder diverse breuken.
Provincie:
Tag(s):