donderdag, 20. oktober 2011 - 11:20 Update: 08-07-2014 0:56

Revelatie Poulsen: 'Ik wil kampioen worden met AZ'

(Elf Voetbal) Simon Poulsen bewijst dit seizoen zijn waarde bij AZ. De linkspoot staat linksback geposteerd, maar bestrijkt de hele flank en is daarmee een wapen voor de ploeg van trainer Gertjan Verbeek.

De Deen is echter in het bezit van een aflopend contract, waardoor de Alkmaarders moeten vrezen dat Poulsen aan het eind van het seizoen transfervrij de deur uitloopt.


Volgens De Telegraaf volgen enkele clubs uit de Premier League de verrichtingen van Poulsen op de voet. Ook AZ heeft al laten weten graag door te willen met de aanvallend ingestelde verdediger, waardoor Poulsen zich in een luxe positie verkeerd. De linkspoot wil echter niet op de zaken vooruit lopen.

"Ik wil met AZ voor de titel spelen en in de eerste plaats een heel goed seizoen draaien. Iedereen vergeet dat ik hier nog nooit meer dan twintig wedstrijden in een seizoen heb gespeeld. Laat ik eerst eens alle duels op het veld staan en kijken of ik me individueel nog kan verbeteren", aldus Poulsen tegenover de ochtendkrant.

Brett Holman, de andere speler op de linkerflank, is blij met de aanwezigheid van Poulsen. "In het begin was Simon een gemaakte linksback. Nu weet hij hoe hij moet verdedigen en blijft hij ook nog aanvallen. Hij maakt mijn 'job' makkelijker. Samen lopen we de tegenstanders kapot." Ook Holman is in het bezit van een aflopend contract bij AZ, dat sinds het vertrek van Dirk Scheringa als suikeroom het salarisbudget naar beneden heeft moeten bijstellen.
Categorie:
Tag(s):