woensdag, 28. september 2011 - 8:59

Rob de Nijs (69) opnieuw vader

Rob de Nijs (69) wordt weer vader. In maart verwachten hij en zijn vrouw Henriëtte (42) hun kindje. Dit maakt de Telegraaf woensdag bekend.

Het dolgelukkige stel kon het nieuws maar moeilijk voor zich houden, maar inmiddels is Henriëttte vier maanden in blijde verwachting en mag iedereen het weten.

Met de zwangerschap lijkt de liefste wens van Rob en zijn Henriëtte nu toch echt in vervulling te gaan. In de krant zegt Rob de Nijs: “Dit is wat we beiden al zolang wilden, een droom die we al twee keer eerder beleefden maar die toen niet mocht uitkomen. Maar nu gaat alles goed, elke dag luisteren we naar het hartje. Dit is het mooiste cadeau wat ik haar kon geven…”.

Henriëtte kwam er tijdens hun vakantie in Spanje achter, dat ze opnieuw zwanger moest zijn. “Ik werd ’s ochtends wakker en wist gewoon zeker dat ik zwanger was. Ik heb twee miskramen gehad, een met negen en een met tien weken. En ik dacht het nooit meer te zullen beleven, maar Het Gevoel was terug! Ik kon het wel uitschreeuwen.”

Als de kleine komt is De Nijs is 69. "Charly Chaplin en Yves Montand waren ouder toen ze vader werden." Rob de Nijs heeft al twee zonen (27 en 25 jaar) uit zijn huwelijk met Belinda Meuldijk.
Categorie:
Tag(s):