dinsdag, 15. maart 2011 - 15:28 Update: 08-07-2014 0:59

Roda JC haalt Gerard Wielaert binnen als technisch directeur

(Elf Voetbal) Roda JC heeft de invulling van de directie voor komend seizoen compleet. De taken van de vertrekkende algemeen en technisch directeur Martin van Geel worden per 1 juli waargenomen door Marcel van den Bunder en Gerard Wielaert.

Van den Bunder is nu commercieel directeur, maar wordt algemeen directeur. "Met Martin van Geel hebben we nu een persoon die de algemene en technische portefeuille combineert. We hebben voor de toekomst gekozen voor een meer voor de hand liggende combinatie commercieel/ algemeen. In de persoon van Marcel van den Bunder denken we daarmee de juiste persoon aangesteld te hebben. Marcel heeft bij PSV ruime ervaring opgedaan op algemene zaken en we zijn tevreden over zijn werk binnen Roda JC ", zegt Peter Janssen, de voorzitter van de raad van commissarissen.

Voor het technische gedeelte is Gerard Wielaert binnengehaald. Hij komt over van FC Twente waar hij de afgelopen jaren als scout in dienst was. Voorheen heeft Gerard Wielaert bij Willem II als technisch manager gewerkt.

Janssen: "Met Gerard Wielaert hebben we iemand met ruime ervaring en een groot netwerk binnengehaald. Verder is hij bekend met de technische structuren zoals die de afgelopen jaren binnen Roda JC Kerkrade zijn geïntroduceerd en heeft hij veel draagvlak binnen de voetbaltechnische afdeling. We zijn bijzonder blij dat we op deze manier invulling kunnen geven aan de leiding van Roda JC voor de komende jaren."
Categorie:
Tag(s):