vrijdag, 28. oktober 2011 - 10:44

Roof mogelijk motief dood Nico Leeuwe

Groningen

Het onderzoeksteam naar de dood van de 65-jarige Nico Leeuwe uit Groningen houdt er sterk rekening mee dat roof het motief is geweest voor zijn dood. Waaruit dit blijkt wil de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen.

De politie gaat er vanuit dat bij de roof minimaal twee verdachten betrokken zijn geweest. Het slachtoffer werd hier gekneveld achtergelaten in het appartementencomplex aan de Gedempte Zuiderdiep waar hij woonde.

Politie opzoek naar specifieke getuigen
Leeuwe is vermoedelijk in de nacht van 15 op 16 september tussen 01.00 en 07.00 uur overleden. In de late avond van 15 september hebben twee vrouwelijke studentes nog iets gegeten in het Turkse restaurant Adana. Zij bleven hier tot middernacht zitten tot dat het restaurant haar deuren sloot. De politie wil graag in contact komen met deze twee vrouwen. Mogelijk hebben zij iets gezien wat verband kan houden met de dood van de 65-jarige Nico Leeuwe.

Personen die meer informatie hebben over de dood van de 65-jarige Groninger kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Informatie kan ook worden toegestuurd via www.onderzoekzuiderdiep.nl.
Provincie:
Tag(s):