maandag, 11. april 2011 - 21:04

Rotterdammer (27) slachtoffer schietpartij speelplaats Schinnenbaan

Rotterdam

De man die maandag om het leven kwam na een schietpartij op de Schinnenbaan is een 27-jarige Rotterdammer. 'Een team van 20 rechercheurs onderzoekt het misdrijf en wil graag in contact komen met getuigen', meldt de politie dinsdag.

Maandagmiddag 11 april rond half drie ontstond de schietpartij nabij een parkje aan de Schinnenbaan. De Rotterdammer raakte zeer ernstig gewond nadat er meerdere schoten waren gelost. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De dader ging er na de schietpartij in vermoedelijk een blauwe auto vandoor.

De politie is direct een onderzoek in de omgeving gestart. Tijdens een buurtonderzoek is met vele omwonenden en getuigen gesproken, om meer informatie te krijgen over wat er zich exact heeft afgespeeld. De forensische opsporing heeft sporenonderzoek verricht om alle sporen te verzamelen die naar een dader kunnen leiden

Eerdere berichtgeving
De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een schietpartij die maandagmiddag op de Schinnenbaan plaatsvond. Een man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Rond half drie raakte het slachtoffer zeer ernstig gewond nadat er meerdere schoten waren gelost. Ambulancepersoneel en personeel van de traumahelikopter waren snel ter plaatse en startten direct met de reanimatie. Dit mocht helaas niet meer baten.

De politie is direct een onderzoek in de omgeving gestart. Tijdens een buurtonderzoek is met vele omwonenden en getuigen gesproken, om meer informatie te krijgen over wat er exact heeft afgespeeld.

De forensische opsporing heeft sporenonderzoek verricht om alle sporen te verzamelen die naar een dader kunnen leiden. De recherche is, mede op basis van de informatie uit het buurtonderzoek en het sporenonderzoek, een uitgebreid onderzoek gestart.
Provincie:
Tag(s):