vrijdag, 6. mei 2011 - 10:16

Royal Jordanian Cargo vestigt vrachthub in Maastricht

Maastricht

De Jordaanse luchtvaartmaatschappij Royal Jordanian Cargo gaat 5 wekelijkse vluchten uitvoeren tussen Maastricht Aachen Airport (MAA) en Amman Queen Alia in Jordanië. De vluchten zullen in juni 2011 starten en worden uitgevoerd met een airbus A310 vrachttoestel, zo werd deze week bekend gemaakt in Maastricht.

‘We zijn blij met het feit dat Royal Jordanian heeft besloten haar Europese vrachthub weer in Maastricht te vestigen” zei Sander Heijmans, CEO van Maastricht Aachen Airport.

De afgelopen jaren is het aantal vrachtverbindingen op MAA duidelijk uitgebreid. In 2010 en het eerste kwartaal van 2011 vertaalde deze groei zich in nieuwe volume records. “ “Dit hernieuwde partnerschap met een belangrijke maatschappij uit het Midden-Oosten is een belangrijke stap in onze strategie om betere verbindingen tussen de regio en de opkomende logistieke markten te realiseren. De vluchten bieden direct verbinding met bestemmingen als Amman, Beiroet en Caïro maar ook Dubai & Saudi Arabië” voegde Heijmans toe.
Provincie:
Tag(s):