zaterdag, 31. december 2011 - 19:27 Update: 08-07-2014 0:55

Rutten laat interesse rustig op zich afkomen

Eindhoven

(Elfvoetbal) Clubs uit het binnen- en buitenland hebben belangstelling voor Fred Rutten, die vrijdag zijn afscheid bij PSV aankondigde. De 49-jarige hoofdtrainer vertrekt aan het einde van het seizoen uit Eindhoven.

Van concrete interesse is echter nog geen sprake geweest, maar het zal volgens zaakwaarnemer Kees Ploegsma niet lang meer duren alvorens dat wel het geval is.

"Nu is pas bekend geworden dat hij vertrekt en zal de belangstelling waarschijnlijk toenemen. Overigens hadden veel mensen tussen de regels door wel kunnen lezen dat hij niet bij PSV zou verlengen", zegt de belangenbehartiger van de oud-trainer van FC Twente en Schalke 04 tegenover het Brabants Dagblad.

Rutten zal zich in de tweede seizoenshelft volledig op PSV blijven richten, meent Ploegsma. "Hij wil zich nog zes maanden volledig op PSV focussen en laat de interesse rustig op zich afkomen. Fred werkt nog met veel plezier bij de club en heeft grote verdiensten gehad. Bijvoorbeeld door het inpassen van jonge spelers in het elftal", besluit de agent.
Categorie:
Tag(s):