vrijdag, 15. april 2011 - 17:00 Update: 06-09-2018 21:40

Scheldende man in de boeien; agente krijgt kopstoot

Heerlen

De politie heeft in Heerlen twee personen aangehouden na belediging en mishandeling van agenten. Een agente moest zich onder donktersbehandeling stellen, zo meldt de politie Limburg-Zuid.

Donderdagavond spraken agenten op de Heerlerbaan een 25-jarige man aan die een klikobak omver had geschopt. De man reageerde bijzonder fel en rende weg, maar kon even later ondanks zijn verzet worden aangehouden. Tijdens het transport naar het politiebureau gaf de man een agente plotseling een kopstoot en beet haar tot tweemaal toe. De agente ging voor controle naar het ziekenhuis, waarna zij haar dienst weer kon hervatten.

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 23-jarige man aangehouden nadat hij agenten had uitgemaakt voor onder andere 'stelletje kankerlijers'. Rond drie uur werd de politie te hulp geroepen omdat er een meisje onwel was geworden. Zij maakte deel uit van een groepje jongeren die behoorlijk diep in het glaasje hadden gekeken. De agenten bekommerde zich om het meisje en waren in afwachting van haar gewaarschuwde ouders toen de man op de dienders begon te schelden. Na een aantal waarschuwingen is de Heerlenaar in de boeien geslagen

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):