maandag, 5. september 2011 - 20:07

‘Schennispleger’ blijkt onderdeel vossenjacht

Lochem

Eind vorige week deed de politie een getuigenoproep in verband met een vermoedelijke schennispleger, waar twee tienermeisjes in Lochem behoorlijk van geschrokken waren.

De schennispleger bleek echter geen echte schennispleger, maar een inwoner van Borculo die verkleed was als ‘vieze man’, als onderdeel van een vossenjacht.

Het incident deed zich woensdagmiddag 31 augustus voor op de Markt in Lochem. De twee meisjes fietsten over de Markt en zagen in een aangrenzend steegje een onbekende man staan die zijn jas opende tegenover twee andere meisjes. Het ging om een man in een lange bruine jas met een hoedje op. Het was niet meteen duidelijk of de man onder zijn jas wel of geen kleding droeg. De meisjes waren behoorlijk ontdaan van wat ze meenden te hebben gezien, waarop een van de ouders de politie alarmeerde.

De politie deed een getuigenoproep en de man in kwestie heeft zichzelf naar aanleiding daarvan gemeld bij de politie. Hij bleek onderdeel uit te maken van een vossenjacht, samen met diverse andere verklede mensen die in het centrum rondliepen.
Provincie:
Tag(s):