dinsdag, 3. mei 2011 - 18:32 Update: 08-07-2014 0:59

Seedorf gooit deur naar Amsterdam ArenA voorlopig dicht

Amsterdam

(Elfvoetbal) Clarence Seedorf is volgend seizoen niet in het shirt van Ajax te bewonderen. Voor de 35-jarige middenvelder staat de deur van de Amsterdam ArenA altijd open, maar hij gooit hem nu zelf dicht.

Seedorf weet nog niet of zijn contract bij AC Milan verlengd wordt, maar zeker is wel dat hij volgend seizoen niet bij Ajax speelt. "Zeg nooit nooit, maar op dit moment is een terugkeer naar Ajax niet aan de orde. Neemt niet weg dat ik Ajax altijd blijf volgen, dat doe ik met alle ploegen waar ik gespeeld heb", zegt hij tegenover NUsport.

"Zo zit ik met spanning te kijken naar Ajax' titelrace en met evenveel spanning naar Sampdoria; of die wel in de Serie A blijven. Maar op dit moment is een terugkeer naar Nederland niet één van de opties", benadrukt de man, die vorige week werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Ondanks zijn leeftijd van 35 denkt Seedorf nog drie seizoenen te voetballen. Een keuze over zijn toekomst maakt hij voor zeventig procent op gevoel en voor dertig procent met zijn verstand. "Dat is altijd goed gegaan, ik vertrouw erop dat het nu weer goed gaat."
Categorie:
Tag(s):