zaterdag, 16. juli 2011 - 12:38 Update: 08-07-2014 0:57

Sigthórsson: "Ga genieten van mijn eerste minuten"

(ElfVoetbal) Kolbeinn Sigthórsson staat sinds kort onder contract bij Ajax en kan niet wachten om zijn eerste minuten te maken voor de Amsterdammers.

Zaterdagmiddag zal hij voor het eerst spelen in het shirt van zijn nieuwe werkgever, dan speelt de landskampioen een oefenwedstrijd tegen 1. FC Nürnberg.

"Ik ga zeker genieten van mijn eerste minuten als spits van Ajax", laat de aanvaller weten op het digitale thuis van Ajax. Tijdens zijn eerste trainingsweek bij de Amsterdamse club werd hij goed opgevangen door Miralem Sulejmani. "Sulejmani heeft me deze week erg geholpen. Hij was in Duitsland mijn kamergenoot. We hebben veel over Ajax gepraat."

De aanvaller is eveneens goed te spreken over de trainingsmethode van hoofdtrainer Frank de Boer. "Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat de trainer zo veel en fanatiek meedoet met de training. Aan alles kan je zien dat Frank de Boer een wereldtopper is geweest. Voor mij als spits is het natuurlijk extra leuk om duels met je eigen trainer uit te vechten. Op de trainingen moet je toch laten zien wat je kan."
Categorie:
Tag(s):