maandag, 6. juni 2011 - 15:34

Slachtoffer (31) vekeersongeval A7 overleden

Leek

De 31-jarige vrouw uit Yde die vrijdagmorgen betrokken was bij een ernstig ongeval op de A7 is zaterdag aan de verwondingen die zij hierbij opliep overleden. Dit meldt de regiopolitie Groningen maandag.

De politie is naar aanleiding van dit ongeval op zoek naar een bestuurder die omstreeks 11.30 uur met hoge snelheid over de A7 reed in de richting van Groningen. De man haalde medeweggebruikers zowel links als rechts in. De politie vermoedt dat de vrouw hiervan geschrokken is en door een rem- of stuurcorrectie de controle over haar voertuig verloor en verongelukte.Na een oproep voor getuigen via de media hebben zich vier getuigen gemeld. Uit verklaringen van de getuigen beschikt de politie over een signalement van de bestuurder. Het zou gaan om een blanke man tussen 25-30 jaar die een petje droeg. Hij reed in een donkerkleurige personenauto die het meeste lijkt op een BMW 3 serie of een Mercedes C-klasse. Het kenteken is vermoedelijk voorzien van het duplicaatcode 1 (een 1tje in het midden boven het kenteken)

Uw informatie

De politie komt graag in gesprek met de onbekende automobilist, getuigen en/of mensen die menen het signalement van de automobilist te herkennen. Zij kunnen zich melden bij Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):