vrijdag, 2. september 2011 - 18:57 Update: 08-07-2014 0:57

Sneijder: 'Ik vond het niet fair naar Inter toe om te vertrekken'

(Elfvoetbal) Wesley Sneijder werd vrijwel de gehele transferperiode gelinkt aan Manchester United. De Nederlandse sterspeler van Internazionale leek een transfer naar de kampioen van Engeland wel te zien zitten, maar achteraf blijkt dit niet zo.

"Ik vond het niet fair naar Inter toe", aldus Sneijder in De Pers. "Ik zat na twee jaar bij Real Madrid op een dood spoor. Zij hebben mij toen de kans gegeven. Ik heb met die club de Champions League gewonnen. Op dit moment kon ik ze niet de rug toekeren. Het gevoel moet goed zijn. Dat weegt voor mij zwaarder dan de financiën."

De middenvelder weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Wellicht vertrekt hij in de aankomende jaren wel net als ex-ploeggenoot Samuel Eto'o naar het Russische Anzhi Makhachkala. "Eto'o is 30, heeft alles gewonnen wat er te winnen valt. Hij heeft een fantastische aanbieding gekregen. Dus waarom zou je het dan niet doen?"

"De mensen die zeggen dat ze het niet zouden doen, liegen. Het is bovendien een fantastische ervaring, een echte uitdaging. Het is een droevig land, ja. De club traint in Moskou. Dat zegt wel wat over de omgeving. Maar in zijn situatie had ik precies hetzelfde gedaan."
Categorie:
Tag(s):