maandag, 7. november 2011 - 8:49 Update: 08-07-2014 0:56

Sneijder vond geel voor Ooijer 'een goede oplossing'

(ElfVoetbal)André Ooijer ontsnapte gisteren (zondag) tegen FC Utrecht aan een rode kaart. De verdediger van Ajax beging een smerige overtreding op Rodney Sneijder, die na afloop opvallend mild was voor zijn opponent. "Ik denk dat de scheidsrechter het met geel voor André goed heeft opgelost."

De verdediger van Ajax beging een smerige overtreding op Rodney Sneijder, die na afloop opvallend mild was voor zijn opponent. "Ik denk dat de scheidsrechter het met geel voor André goed heeft opgelost."

De huurling van Ajax voelde persoonlijk wel de gevolgen van de schop en de wedstrijd. "Het is allemaal een beetje stijf, een beetje pijnlijk. Maar ik zelf ook wat uitgedeeld hoor." Zelf dacht arbiter Ruud Bossen na het zien van de beelden anders over de situatie. "Na de overtreding van André Ooijer op Rodney Sneijder had ik rood moeten trekken", luidde zijn commentaar na afloop.

Sneijder was gebrand op een goed resultaat. "We begonnen erg fel en goed. We wilden erg graag winnen. De laatste weken zat het niet bepaald mee. Nu kwam het gelukkig wel allemaal uit. Ik had ook niet verwacht dat het zo heftig zo zijn als de twee clubs tegen elkaar spelen. Voor Ajax was het een hel. Iedereen is tegen je. Vorig jaar zat ik aan de andere kant en kreeg ik het al mee. Maar deze week en vandaag opnieuw", zei hij voor de camera van Eredivisie Live.

Hij dacht niet aan zijn werkgever Ajax, waar hij nog onder contract staat. "Ik draag nu het shirt van FC Utrecht en dat wil ik winnen voor FC Utrecht." Hij bleef ook kritisch, ondanks de 6-4 uitslag. "Voor rust hadden we ook nog twee keer moeten scoren."
Categorie:
Tag(s):