maandag, 14. maart 2011 - 8:36

SP wil dat dagcamping blijft

Utrecht

De Utrechtse SP zal donderdagochtend 17 maart a.s. een kleine 1000 handtekeningen gaan aanbieden tijdens de bestuursvergadering van het Recreatieschap in het kader van de actie voor behoud van dagcamping het Doornse Gat.

Deze vergadering start om 10.30 uur en vindt plaats in het Provinciehuis Utrecht, zaal E 5.31 Actievoerders en ondertekenaars worden opgeroepen om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de succesvolle bezetting van dagcamping het Doornse Gat op zondagmiddag 20 februari jl., zijn spontaan de eerste handtekeningen gezet. De afgelopen weken is er veel respons geweest van burgers uit de hele regio die onze petitie voor behoud van de dagcamping ook hebben getekend. Met het aanbieden van de handtekeningen wil de SP een sterk signaal af geven dat sluiting van de dagcamping onacceptabel is. Dit wordt ondersteund door ondertekenaars uit de hele regio.

“Het is intriest,” zegt Lenneke Bolt, SP Heuvelrug “de gemeenten dwingen het recreatieschap tot een bezuiniging van 5 %, maar om dat bedrag van 50.000 euro volledig af te wentelen op het Doornse Gat en dus de dagcamping te sluiten, is te gek voor woorden.”
Provincie:
Tag(s):