zondag, 18. september 2011 - 18:10

Speurhonden ingezet in zoektocht vermiste man

Herkenbosch

De politie heeft zondag met speurhonden gezocht naar mogelijke sporen in de zaak van de vermiste Laurens Fritz. De 30-jarige militair uit het Duitse Elmpt wordt sinds vrijdag 9 september vermist.

Eerder hebben politie, familie en vrienden al geflyerd in het wandelgebied van de Meinweg, waar een dag na zijn verdwijning de auto van de man werd gevonden. Ook is de afgelopen week gezocht met een zoekteam van de mobiele eenheid, is het natuurgebied met speurhonden doorzocht en is met hulp van een politiehelikopter en vanaf het water met een boot gezocht.

Uit het recherche-deel van het onderzoek is inmiddels een beeld ontstaan over de plekken waar Laurens Fritz kort voor zijn verdwijning mogelijk is geweest. Daartoe behoort het bungalowpark, waar hij een woning aan het verbouwen is. Hier is zondag minutieus gezocht naar sporen of naar mogelijke voorwerpen. Er waren geen concrete aanwijzingen die tot deze actie hebben geleid; het zoeken naar sporen vond plaats omdat de politie niets over het hoofd wil zien. Over het resultaat van deze zoekactie doet de politie in verband met het onderzoek geen mededelingen.
Provincie:
Tag(s):