donderdag, 25. augustus 2011 - 18:14

Spullen aangetroffen bij zoeking Roel Langerakpark

Rotterdam

Bij de zoeking in de vijver bij het Roel Langerakpark zijn verschillende goederen aangetroffen.

Donderdagochtend zochten duikers van het arrestatieteam in het water. Er werd daar gezocht naar goederen die nieuwe informatie kunnen verschaffen in het onderzoek naar de moord op Ahmet Isik.

Het lichaam van het slachtoffer werd zondag 12 juni aangetroffen in het Roel Langerakpark. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht.
Na onderzoek bleek dat enkele eigendommen van de man, zoals zijn autosleutel en zijn portemonnee niet meer in zijn bezit waren.

Op 10 augustus heeft de Mobiele Eenheid de omgeving van het misdrijf nogmaals zorgvuldig uitgekamd. Hierbij werden al sleutelbossen en een portemonnee aangetroffen. Deze bleken niet van het slachtoffer te zijn. Vervolgens is besloten om ook de vijver minutieus na te zoeken.

Donderdagochtend gingen duikers van het arrestatieteam het water in. Zij doorzochten de bodem. Er zijn behoorlijk wat spullen uit het water gevist waarvan de herkomst onbekend is. Maar die mogelijk toch enige informatie over het misdrijf verschaffen.

Hierbij zaten onder andere een mobiele telefoon en een portemonnee. Er wordt nu onderzocht of deze een connectie hebben met Ahmet Isik.
Provincie:
Tag(s):