dinsdag, 26. juli 2011 - 19:50

Strandlakens te winnen

Zeeland

De zomer is aangebroken. Op de Zeeuwse stranden is het goed toeven. Met de openbaar vervoercampagne van de Provincie Zeeland ''De goede kant op!'' kunt u nu wel heel opvallend naar het strand.

Beantwoord de prijsvraag en win een uniek strandlaken in één van de campagnekleuren en maak kans op een spetterend zomerarrangement voor het hele gezin naar Deltapark Neeltje Jans.

Wilt u kans maken op één van de vijftig exclusieve strandlakens? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Met welke buslijn reist u vanaf Middelburg naar Deltapark Neeltje Jans?

Het antwoord op deze vraag is onder andere te vinden op www.degoedekantop.nl.

Stuur uw antwoord voor 15 augustus 2011 in via de website www.degoedekantop.nl of via de post: Provincie Zeeland, t.a.v. De goede kant op, postbus 6001, 4330 LA Middelburg. Onder de goede inzendingen worden vijftig strandlakens verloot. De winnaars van deze strandlakens maken kans op een zomerarrangement voor vijf personen. Prijswinnaars ontvangen eind augustus 2011 bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Het Provinciaal bestuur is verantwoordelijk voor de inrichting van het Zeeuwse busvervoer. Om het openbaar vervoer binnen de Provincie te verbeteren wordt er momenteel een groot aantal projecten uitgevoerd. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Regiotaxi Oosterschelderegio, OV-ambassadeurs en gratis OV voor 65+ in Zeeuws-Vlaanderen. Informatie over alle projecten waaraan de Provincie werkt voor een beter openbaar vervoer is te vinden op www.degoedekantop.nl.
Provincie:
Tag(s):