zaterdag, 29. januari 2011 - 11:35 Update: 08-07-2014 1:00

Suarez: 'Liverpool is een beetje een droomclub'

(ElfVoetbal)Liverpool wist het, Ajax wist het, de wereld wist het. Behalve Luis Suarez, die nog niet op de hoogte was van zijn eigen transfer.

Totdat een journalist hem belde.

"Het is nog niet zeker", reageerde Suarez in eerste instantie tegenover NUsport. "Echt waar? Waarom niemand mij bellen, dan? Ik geloven nog niet. Clubs moeten mij bellen, dan ik pas geloven."

"Als het klopt dan is fantastisch. Een droom die uitkomt. Maar ik kan het niet geloven voordat ik echt hoor dat alles oké is. Dus als jij niet erg vindt, ik nu lijn vrij houden."

UPDATE: Inmiddels is ook Suarez zelf op de hoogte van zijn transfer. "Ik ben zeker blij", zegt hij op de website van Ajax. "Dit is een mooie kans voor mij. Liverpool is een fantastische club, waar iedereen voor wil spelen. Ze behoren altijd bij de eerste vier in Engeland. Het is een beetje een droomclub."

"Ik ga Ajax wel een beetje missen. Maar dit is normaal in het voetbal", zegt Suarez, die via sms'jes afscheid nam van zijn teamgenoten. "Het is nu nog een beetje te vroeg voor mij. Maar maandag ga ik met de jongens praten op De Toekomst."
Categorie:
Tag(s):