woensdag, 9. november 2011 - 22:26

't Kikkerfort en De Koet beste zwembaden van de provincie

Breukelen

Zwembad 't Kikkerfort in Breukelen en Zwem- en Recreatiepark De Koet in Kockengen zijn bij de landelijke Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011 uitgeroepen tot de beste zwembaden in de provincie Utrecht.

Het gemeentelijke zwembad 't Kikkerfort heeft zelfs twee awards in de wacht gesleept in de categorie beste binnenbaden. Een gouden award voor de hoogste waardering van het publiek en een bronzen award voor de meest behaalde stemmen. De gouden award voor het beste buitenbad is naar Zwembad De Koet gegaan.

Wethouder Vital van der Horst die onder andere sport in zijn portefeuille heeft, is enorm trots. "Dat twee zwembaden in onze gemeente in de prijzen vallen is geweldig. Beide zwembaden hebben een zeer knappe prestatie geleverd. Dit is de slagroom op de taart voor 't Kikkerfort. De renovatie en de energiebesparende maatregelen die het zwembad vorig jaar heeft laten uitvoeren, worden gewaardeerd door de trouwe bezoekers van het bad. En die komen niet alleen uit de gemeente, maar uit de wijde omgeving'.

'Dat Zwembad De koet als beste buitenbad van de provincie uit de bus komt, is meer dan verdiend. Het zwembad heeft een belangrijke betekenis voor de lokale gemeenschap, dat dankzij de grote inzet van vrijwilligers ieder jaar weer de deuren kan openen. Als gemeente spreken we een grote waardering hiervoor uit', aldus de wethouder
Provincie:
Tag(s):