vrijdag, 29. juli 2011 - 11:43

Tasjesdief op scooter actief in Zuid-Limburg

Nuth

Vanaf eind juni zijn in de regio Zuid-Limburg negen vrouwen het slachtoffer geworden van een man op een scooter die de tas uit het fietsmandje van het slachtoffer weggrist.

De dader rijdt in de meeste gevallen het slachtoffer klem waarna hij de tas uit het mandje van het slachtoffer pakt en weer wegrijdt. De dief draagt daarbij een zwarte bivakmuts.

In één geval in Heerlen werd een tas uit een auto gestolen, waarbij de dader hetzelfde signalement had. De man opereert in heel Limburg. Er zijn nu aangiftes binnen uit Sittard, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en gistermiddag uit Nuth. De dader is een man op een donkerkleurige scooter. Hij draagt een zwarte bivakmuts en heeft bij de straatroven zijn kentekenplaat afgedekt.

De politie is op zoek naar meer informatie over deze man. Bent u slachtoffer geworden van zo'n straatroof maar heeft u geen aangifte gedaan dan verzoekt de politie u dit alsnog te doen. Ook informatie over de dader, zijn (vlucht)route en de scooter zijn welkom. U kunt de politie bellen via het landelijk telefoonnummer 0900 -8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):