woensdag, 27. april 2011 - 11:04

Taxichauffeur beroofd van taxi

Rotterdam

Op zondagochtend 3 april omstreeks 06.00 uur werd op de C.P. Tielestraat in Rotterdam een taxichauffeur met geweld van zijn taxi beroofd.

Doodsbedreigingen
Een man die een rit van de C.P. Tielestraat naar het Eendrachtsplein in Rotterdam wilde, werd erg agressief toen hij in de taxi had plaatsgenomen. Op het moment dat de man doodsbedreigingen begon te uiten, vluchtte de chauffeur de taxi uit om hulp te halen.

De verdachte ging hem achterna, tackelde de chauffeur en gaf hem een paar rake stompen terwijl hij op de grond lag. Vervolgens ging de verdachte er met de taxi, een Mercedes-Benz type S320, vandoor. Hij reed, tegen het verkeer, de Nozemanstraat in. De gestolen taxi werd rond 13.30 uur teruggevonden op de Spartastraat te Rotterdam.

Signalement
Het gaat om een kale, negroïde man. De man wordt tussen de 20 en 30 jaar oud geschat. Hij is bijna twee meter lang en heeft verder een normaal postuur. Hij droeg een donkere jas en blauwe spijkerbroek. Op de linkerzijde van zijn voorhoofd heeft hij een opvallend plek. Dit leek een deuk/inkeping en zou een litteken van een ongeval kunnen zijn. In de taxi zijn opnames van de verdachte gemaakt. Deze staan op de website van politie Rotterdam-Rijnmond.

Informatie?
Weet u wie deze man is of heeft u andere informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt uw informatie ook anoniem delen met de politie via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld daarbij dat het om het onderzoek naar de overval op de taxi aan de Tielestraat in Rotterdam.
Provincie:
Tag(s):