dinsdag, 7. juni 2011 - 11:51 Update: 08-07-2014 0:58

Teleurgestelde Hunter baalt van irritante bijrol

(Elf Voetbal) Tegen Brazilië moest Klaas-Jan Huntelaar het doen met een korte invalbeurt. Meer had bondscoach Bert van Marwijk tot Hunters onvrede niet voor de spits in petto.

De spits van Schalke 04 speelde laatste zes interlands allemaal vanaf het beginsignaal mee. In die duels maakte hij maar liefst tien goals. Desondanks vond hij zichzelf in Goiania terug op de bank. "Ik had gehoopt meer vertrouwen te krijgen na hoe het op het WK ging en na mijn laatste serie", aldus de aanvaller tegenover NuSport.

"Je wilt altijd spelen als je hier helemaal naartoe reist. Gezien de serie die ik heb neergezet, rekende ik daarop. Tuurlijk ben ik teleurgesteld. Maar ja… je moet de volgende keer weer honderd procent geven. Iets anders kun je niet doen. Maar het is wel irritant."

Huntelaar kreeg van bondscoach Bert van Marwijk geen uitleg over zijn plek op de reservebank. "Maar daar heb ik ook niet om gevraagd." Woensdag treedt Oranje in Montevideo aan tegen Uruguay. Mogelijk krijgt de goalgetter dan wel vanaf het begin speeltijd.
Categorie:
Tag(s):