donderdag, 3. november 2011 - 21:53 Update: 08-07-2014 0:56

Terugkeer Vennegoor of Hesselink bij PSV eindelijk definitief

(Elfvoetbal) Jan Vennegoor of Hesselink is weer speler van PSV. De Tukker, die eerder van 2001 tot 2006 onder contract stond bij de Eindhovenaren, trainde al enige tijd mee met de selectie van trainer Fred Rutten.

Op de eigen website meldt PSV dat Vennegoor of Hesselink donderdag een verbintenis heeft getekend tot het einde van het seizoen. Het was al bekend dat de Brabanders de 32-jarige spits, die vanaf 2006 uitkwam voor achtereenvolgens Ce,tic, Hull City en Rapid Wien, graag wilden vastleggen, maar nog niet in staat waren het salaris van de aanvaller te betalen.

Nu meldt de club dat Vennegoor of Hesselink kon worden vastgelegd door ‘een bereidwillige opstelling’ van de speler.

Technisch directeur Marcel Brands is duidelijk over de rol die de aanvaller krijgt in Eindhoven. ‘Hij is back-up voor de spitspositie en zal zijn ervaring gaan overbrengen op jonge talenten als Jurgen Locadia en Ruben Betancourt. ’De speler zelf laat weten erg verheugd te zijn met de overeenkomst: ’Ik ben blij en wil mijn bijdrage leveren aan nieuwe sportieve successen van PSV. Het is ontzettend mooi om weer speler van PSV te zijn.’
Categorie:
Tag(s):