maandag, 19. september 2011 - 12:52 Update: 08-07-2014 0:29

The Stig komt naar Rotterdam!

Rotterdam

Het gerucht deed al een tijdje de ronde maar blijkt nu waarheid te worden. The Stig, de mysterieuze testcoureur van het vermaarde Top Gear, heeft besloten dat hij Rotterdam wil bezoeken.

Hij wil erbij zijn als het nieuwe Porsche Centrum aan de Landaulettestraat de deuren opent.

The Stig zou echter The Stig niet zijn als hij van zijn bezoek aan de Maasstad geen spraakmakend gebeuren zou maken. Hij wil de stad goed leren kennen en trekt daarvoor de nodige tijd uit. Vanaf 1 oktober gaat hij een aantal kenmerkende punten van Rotterdam af. Daarvoor krijgt hij een opvallende Porsche mee, een Panamera in de legendarische Martini Racing kleuren.

Het merkwaardige is dat The Stig er geen enkel probleem mee heeft als hij wordt gezien (integendeel) maar dat niemand mag weten wie hij is. Hij is echter sportief genoeg om als hij dan in Rotterdam uiteindelijk toch wordt herkend, een prijs uit te reiken aan vijf van de gelukkigen die hebben ontdekt wie hij is.

Er is vanaf 1 oktober twee maanden tijd om uit te vinden wie The Stig is want zolang blijft hij in Rotterdam verschijnen. Op onaangekondigde momenten, dat dan weer wel.

Win The Stig als jouw chauffeur voor een dag in een Panamera
Voor vijf van de personen die uiteindelijk The Stig weten te ontmaskeren, is er een bijzondere prijs: Een dag in een Porsche Panamera diesel in de Martini Racing kleuren, met The Stig als privéchauffeur.

The Stig zal daarom op 2 december zijn échte identiteit onthullen tijdens de VIP-openingsavond van de nieuwe vestiging van Porsche Centrum Rotterdam aan de Landaulettestraat 7 in Rotterdam.
Categorie:
Tag(s):