woensdag, 6. juli 2011 - 16:36

Tiener (18) dood in sloot aangetroffen in Dordrecht

Dordrecht

In een sloot langs de Grafelijkheidsweg is woensdagochtend het stoffelijk overschot van een 18-jarige man uit Dordrecht aangetroffen. Dit heeft de politie woensdagmiddag laten weten.

Rond 07.45 uur meldde een passant dat in het water tussen de De Jagerweg en de Schenkeldijk een scooter en een helm lag, waarop een agent ter plaatse ging. Later bleek het niet alleen te gaan om een scooter en een helm, maar werd er ook het stoffelijk overschot van de 18-jarige man aangetroffen.

Politiemensen van de tactische recherche en forensische opsporing kwamen direct ter plaatse. Duikers van de Dordtse brandweer hebben vervolgens het lichaam uit het water gehaald en geborgen.

Het stoffelijk overschot is naar het mortuarium overgebracht. Hoe de man met zijn scooter te water is geraakt, is nog niet bekend. Mogelijk raakte de bromfietser een boom die op een paar meter afstand van de vindplaats staat. Op deze boom werden beschadigingen aangetroffen die mogelijk door de scooter veroorzaakt zijn.

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van het te water raken van de man of andere informatie hebben die helpt in het onderzoek.
Provincie:
Tag(s):