donderdag, 31. maart 2011 - 18:49

Tienermeisje verzint ontvoering en aanranding

Weert

De politie Limburg-Noord en Brabant Zuid-Oost hebben vorige week vrijdag een onderzoek ingesteld, nadat een meisje tegen haar wil was meegenomen in een personenauto. Zij zou door een aantal mannen zijn aangerand, zo meldt de politie donderdag.

De melding werd gemaakt door een 14-jarig meisje. Zij gaf aan dat ze in Brabant door vier á vijf mannen in een personenauto was getrokken en vervolgens onzedelijk zou zijn betast door twee van deze mannen. Vervolgens werd het meisje door de mannen in Weert uit de personenauto gezet, waarna de politie werd gealarmeerd. Tevens zouden de twee 14-jarige vriendinnen van het meisje ook in de auto zijn meegenomen en het was niet duidelijk waar ze zich bevonden op het moment van de melding.

De politie startte een onderzoek. Later die nacht gaf het 14-jarig meisje toe tegen de politie dat zij gelogen had. Zij was niet mee getrokken in de personenauto en zij was niet onzedelijk betast. Zij had met haar twee vriendinnen met de mannen afgesproken. Het meisje en haar twee vriendinnen waren uit eigen beweging bij de mannen in de auto gestapt. Het meisje had het verhaal verzonnen, omdat zij te laat thuis was die avond en bang was dat zij straf zou krijgen van haar ouders.
De twee vriendinnen kwamen later in de nacht thuis en ook met hen bleek niets te zijn gebeurd.
Provincie:
Tag(s):