dinsdag, 25. oktober 2011 - 21:38

Tim Knol openingsact Poppodium Apollo

Emmen

Zaterdag 19 november aanstaande start het nieuwe Poppodium Apollo met haar allereerste concert. Niemand minder dan Tim Knol trapt af in een reeks van circa tien concerten die het poppodium in het eerste seizoen programmeert.

De zanger was deze week nog in het nieuws, nadat hij bekend maakte dat hij na zijn tour een pauze neemt. Maar voordat dat zover is, komt Tim (22) samen met zijn band naar Emmen.

Begin vorig jaar maakte Tim Knol voorzichtig zijn entree en binnen de kortste keren was hij een gevestigde naam in de Nederlandse popwereld. Critici sloten hem in de armen, hij won een Edison en scoorde twee Megahits. Met de liedjes van zijn tweede album DAYS speelde hij deze zomer alle grote festivals plat, waaronder Pinkpop.

Support acts Naast Tim Knol betreden deze avond ook de uit Assen afkomstige singer songwriters Tangarine het podium in de popzaal van de Muzeval. Deze act won dit jaar nog de Talentprijs Drenthe 2011. Lima, een vrouwelijk singer songwriter duo uit Emmen, sluit de avond af tijdens de after party.
Provincie:
Tag(s):