woensdag, 27. juli 2011 - 14:07

Toegangsbewijs voor Oosseld en Schöneveld tijdens eerste twee thuiswedstrijden De Graafschap

Doetinchem

De Graafschap speelt op zondagmiddag 7 augustus de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op de Vijverberg.

Om de veiligheid in de wijken en de calamiteitenroute te kunnen garanderen treedt het verkeersplan De Graafschap weer in werking. De verkeersmaatregelen van vorig seizoen blijven voorlopig ongewijzigd.

Op 7 augustus trapt De Graafschap af tegen Ajax. De ervaringen van deze dag met betrekking tot de verkeerssituatie in beide wijken worden meegenomen bij het definitieve verkeersplan voor het nieuwe voetbalseizoen.Daarna informeert de gemeente Doetinchem de bewoners welke definitieve verkeersmaatregelen er genomen zijn en of er een nieuwe wijkpas voor seizoen 2011-2012 ingevoerd wordt.

Voor de eerste twee thuiswedstrijden van De Graafschap wordt er naar alle bewoners van de wijken Oosseld en Schöneveld, die binnen de verkeersafzettingen wonen, een brief gestuurd. Deze brief kunnen de wijkbewoners gebruiken als toegangsbewijs om van of naar hun woning te rijden.

Mochten bewoners bezoek ontvangen/verjaardagen vieren of in de problemen komen met 1 brief voor komende 2 wedstrijden (meerdere auto’s) dan kunnen zij een e-mail sturen tot 1 dag voor de wedstrijd (voor 18.00 uur) naar info@putman-security.nl. De verkeersregelaars aan de hekken ontvangen ‘s morgens op de wedstrijddag een uitdraai van deze lijst en dan kan het bezoek dit doorgeven aan de hekken en mogen zij doorrijden.

We wensen zowel de bewoners van de wijken Oosseld en Schöneveld als De Graafschap een goed, veilig en sportief nieuw seizoen toe.
Provincie:
Tag(s):